Gullblyanten

Print Magazine: White Widow

White Widow

Tittel White Widow
Kategori Grafisk design - åpen klasse
Byrå Strømme Throndsen Design AS
Kunde Print Magazine
Produkt
Innrykket i media August 2009
Dato/tid for innrykk

Print (magazine) er et velrenommert amerikansk tidsskrift for design og visuell kultur. Strømme Throndsen Design var et av fire designbyråer internasjonalt som ble invitert til å sende inn et bidrag for publisering i PrintMags augustutgave 2009. Oppdraget var kontroversielt, men med en interessant problemstilling: Gitt at marihuana ble legalisert, hvordan kunne emballasjen se ut?

Grunnet manglende brukererfaring brukte vi vår innsikt fra andre områder i det strategiske forarbeidet og konseptutviklingen. Før vi startet arbeidet gikk våre tanker tilbake til den gang sigarettrøyking var populært og særlig kvinner hadde egne sigarettetuier til oppbevaring. Mange av etuiene var forseggjort og i tillegg til å beskytte sigarettene hadde de en viktig funksjon i forhold til å uttrykke stil og personlighet. I dag brukes etuier av mennesker i alle aldre som beskyttelse for iPod og mobiltelefoner.

Med dette som bakgrunn valgte vi å utvikle en stor og stilfull eske med plass til 16 sigaretter, og et tilhørende etuikonsept. Etuiene rommer inntil 4 sigaretter og vil kunne tilbys i en rekke varianter, også skreddersydde etter ønske og behov eller i samarbeid med kunstnere eller kjente merker. Til dette oppdraget designet vi fire ulike etuier; bling-bling (gulletui med diamanter), skinn (feminint mønstret skinn), naturlig (i tre) og musikk (inspirert av iPod og mikrofoner).

Bidragsytere

Rolle Navn
Kreativ leder Morten Throndsen
Grafisk Design Linda Gundersen
Grafisk Design Nicolai Omre

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet