Gullblyanten

Brynild Gruppen: Den Lille Nøttefabrikkens 5 små nøttebegere

Den Lille Nøttefabrikkens 5 små nøttebegere

Tittel Den Lille Nøttefabrikkens 5 små nøttebegere
Kategori Pakningsdesign
Byrå Cretalux
Kunde Brynild Gruppen
Produkt Beger for løsvekt sortimentet
Innrykket i media
Dato/tid for innrykk Lansert våren 2016

Bakgrunn
Oppgaven bestod i å utvikle en ny visuell produktidentitet for begeret til løsvekt sortimentet til Den Lille Nøttefabrikken.

Den Lille Nøttefabrikken henter sine produkter fra hele verden. De har lang erfaring og inngående kompetanse. De gjennomgår en nøysom sortering av produktene for å sikre kvaliteten i hver og én nøttesort. Denne kunnskapen og lidenskapen for produktene er nettopp det som skiller Den Lille Nøttefabrikken fra andre nøtteleverandører på markedet.

Løsning
Gjennom revitaliseringen av begeret ønsket vi legge å vekt på denne kompetansen og vise at nøttene faktisk blir hentet fra alle verdens hjørner.

Begeret er derfor forvandlet til en serie med 5 globuser, i en frodig fargepalett som tar opp fargene fra Den Lille Nøttefabrikkens øvrige produkter (grønn, blå, beige, orange og rosa). Hvert beger viser ulike kombinasjoner av nøttenes opphavssted gjennom smakfulle illustrasjoner og små understøttende tekster. Her kan det leses om nøttenes dyrking, innhøsting eller destinasjonens særegne klima.

Det visuelle uttrykket er lekent, og typografien og tone of voice viderefører Den Lille Nøttefabrikkens sjarmerende personlighet. Kombinasjonen av fargerike geografiske kart og botaniske illustrasjoner, gjenspeiler deres eksotiske smaksportefølje. Globusene i seg selv formidler at det ligger mye arbeid, kunnskap og engasjement i det å levere gode kvalitetsnøtter.

Det nye begeret i 5 frodige varianter oppleves å være små ambassadører for Den Lille Nøttefabrikken og bekrefter med dette deres posisjon som nøtteeksperten.

Bidragsytere

Rolle Navn
Konsulent Line Støtvig
Kreativ leder Bjørn Rybakken
Ansvarlig hos kunde Flemming A. Formoe, Markeds- og utviklingsdirektør
Ansvarlig hos kunde Helene Snilsberg Andersen, Produktsjef
Ansvarlig hos kunde Hilde Sandmæl, Kategorisjef
Ansvarlig hos kunde Ida Klev Andersen, Senior Produktsjef
Grafisk Design Alexandra Kloster

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet