Gullblyanten

Rogaland Fylkeskommune, Kolumbus, Bysykkelen m.fl: HjemJobbHjem konseptutvikling

HjemJobbHjem konseptutvikling

Tittel HjemJobbHjem konseptutvikling
Kategori Ikke-kommersiell
Byrå Knowit Stavanger
Kunde Rogaland Fylkeskommune, Kolumbus, Bysykkelen m.fl
Produkt HjemJobbHjem
Innrykket i media
Dato/tid for innrykk
URL http://www.hjemjobbhjem.no/

Knowit Stavanger ble våren 2015 kontaktet av Kolumbus og Bysykkelen for sammen å utvikle et konsept som hadde til hensikt å inspirere ansatte å sette bilen hjemme, av og til.
Prosessen resulterte i HjemJobbHjem (HJH), et helt unikt konsept som skal fungere som et inspirerende spark bak for å endre våre reisevaner.

HJH vokste videre, og bak dette unike mobilitetsprosjektet står nå Rogaland fylkeskommune, Statens vegvesen, Kolumbus, Bysykkelen og kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. HJH er nå det offentliges ansikt utad for grønnere og smartere arbeidsreiser i Rogaland, og har i løpet av 2016 fått mye oppmerksomhet i det offentlige og andre miljøer også utenfor Rogaland.

For HJH er det ett fett hvordan de ansatte kommer seg til jobb, så lenge de lar bilen stå hjemme, av og til. For det handler ikke om å slutte å kjøre bil, men å sykle, gå og reise kollektivt når du kan, og bruke bilen når du må.

Bedrifter søker om å bli «HjemJobbHjem-bedrifter» på hjemjobbhjem.no, og akkurat nå jobber vi med å endre reisevanene i nesten 200 bedrifter og deres 35.000 ansatte på Nord-Jæren med ulike tiltak, konkurranser, kampanjer og aktiviteter.

Bidragsytere

Rolle Navn
Art Director Jonas Thire
Tekstforfatter Nadine Ramsberg
Konsulent Espen Strand Henriksen
Konsulent Milfrid Håvardsholm
Ansvarlig hos kunde Anne Mette Nyhus Thomassen
Ansvarlig hos kunde Elisabeth Tostensen
Ansvarlig hos kunde Randi Markvardsen

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet