Gullblyanten

: Samvirkelagsbestyrer Sevaldsens Pizzabok

Samvirkelagsbestyrer Sevaldsens Pizzabok

Tittel Samvirkelagsbestyrer Sevaldsens Pizzabok
Kategori Håndverk Design
Byrå Dinamo AS
Kunde
Produkt Kokebok
Innrykket i media
Dato/tid for innrykk Lansert oktober 2011

Åpent Bakeri blir til pizzarestauranten Lofthus Samvirkelag om kvelden. Og på Lofthus Samvirkelag er reinsdyr en minst like vanlig ingrediens på pizzaen som mozzarella. Pizzabaker Eirik Sevaldsen jakter på de grensesprengende og unike
smakene og boka jakter på det samme. «Samvirkerlagbestyrer Sevaldsens pizzabok» er alt annet enn en helt vanlig bok om pizza. Det er en bok skrevet og designet for å profilere og promotere pizzasjappa.

Bidragsytere

Rolle Navn
Art Director Kate Hagen
Tekstforfatter John Rørdam
Fotograf Lars Petter Pettersen

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet