Gullblyanten

Dolly Dimple's: Mouthfulness

Mouthfulness

Tittel Mouthfulness
Kategori Radio/Audio
Byrå Anorak
Kunde Dolly Dimple's
Produkt Pizza
Innrykket i media App Store
Dato/tid for innrykk 21. januar 2017
URL http://test.mouthfulness.no/

Mouthfulness-appen er laget med to hensikter. Få brukerne til å sovne, og så gi dem lyst på pizza. Uten å avsløre sistnevnte. For å kunne bytte raskt mellom søvn-meditasjon og pizza-reklame og i tillegg gjøre det uten å bli lagt merke til, skrev vi to helt parallelle tekster spesifikt for det formålet. Ordlyden, oppbygningen og mengden stavelser var så lik som mulig, mens de samtidig handlet om to vidt forskjellige temaer. De parallelle tekstene ble spilte inn setning for setning for å matche tempo, pitch og timing. På den måten endte vi opp med to helt forskjellige lydspor, som man når som helst kunne bytte mellom.

Hvert lydspor hadde et separat men tilhørende musikkspor. Under overgangene mellom lydsporene byttet musikken, ikke like brått som teksten, men med en forsinkelse og fade som gjorde overgangene myke og sømløse.

I tillegg til lydsporene, som er en bærende del av appen, ble det også lagt vekt på detaljene. For å ligne på og være like gjennomført som en seriøs søvn- eller meditasjons-app, la vi for eksempel inn en nydelig harmoni som bygges i 16 steg, tone for tone, når man holder startknappen inne for å sette i gang appen.

Bidragsytere

Rolle Navn
Art Director Jens Bjørklund
Art Director Magnus Høgberg Hanse
Tekstforfatter Kasper Amundsen Tuvnes
Tekstforfatter Pål Høyer-Andreassen
Tekstforfatter Øistein Markus Holm
Konsulent Rune Roalsvig
Prosjektleder Ellen Sørnes Hilleren
Prosjektleder Merete Rogstad
VFX Nøkkvi Thorsteinsson
Utvikler Simen Øian Gjermundsen
Lyddesigner Torstein Tanum Morstad
Grafisk Design Yngve Nilssen
Regissør Darri Thorsteinsson
Regissør Jon Iver Helgaker

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet