Gullblyanten

Migaya Consulting: Gael – et pitstop fra den franske rivieraen

Gael – et pitstop fra den franske rivieraen

Tittel Gael – et pitstop fra den franske rivieraen
Kategori Identitet
Byrå Dinamo
Kunde Migaya Consulting
Produkt Gael – restaurant og take-away konsept
Innrykket i media
Dato/tid for innrykk Åpnet medio april 2016
URL http://gael.kitchen/

Konsept, visuell identitet, interiør og implementering

Den fransk-norske gründeren Gael øsket å skapet et unikt restaurant- og hurtigmatkonsept med middelhavsmat av høy kvalitet. Hvordan uttrykke det sør-franske kjøkkens kvaliteter og fortreffelighet, og samtidig formidle løftet om god take-away, raskt levert? Det førende for konseptet ble å fremheve hurtighet, kvalitet og presisjon, som igjen ga oss: PIT STOP; en effektiv pause med påfyll for veien videre! Sammen med Gaels bakgrunn, ga dette oss den visuelle føringen: Rally Monte Carlo!

Vi dykket ned i et hav av referanser og inspirasjon; reiseliv, billøp, fransk plakatkultur, farger, illustrasjoner fra tidlig 1900-tall – vi søkte å skape et sted å drømme seg bort. Men òg et rom for nye møter, ispedd tradisjoner og gamle minner; grunnlaget for at en ny mathistorie kan starte akkurat her.

Restauranten fant sin form i en art deco-inspirert logo og identitet; dog uten oljeflekker og bensin, bevarte vi hintene om billøp. I en sofistikert palett lot vi store, kraftfulle illustrasjoner stå igjen som en hyllest til drømmen om livet på rivieraen, feriefølelsen og god gammel reiselivsestetikk!

Et helhetlig og unikt konsept med røtter i gründerens visjoner – fra egendesignede møbler; til romløsninger, vegger, bekledning og interiør, eksteriøret og alt av trykte flater.

Bidragsytere

Rolle Navn
Konsulent Annie Myhre
Prosjektleder Melinda Johnsen
Prosjektleder Ragnhild Schei
Kreativ leder Simen Grankel
Kreativ leder Therese Jacobsen
Ansvarlig hos kunde Gael Faremo
Grafisk Design Kristian Tennebø
Grafisk Design Rikke Hatlo
Illustrasjon Niels Ditlev
Webutvikling Marius Gratte

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet