Gullblyanten

REMA 1000: REMA Forsikring

REMA Forsikring

Tittel REMA Forsikring
Kategori Identitet
Byrå Designit
Kunde REMA 1000
Produkt Visuell identitet
Innrykket i media eget
Dato/tid for innrykk August 2016
URL http://www.remaforsikring.no/

REMA 1000 er Norges største dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. REMA har gjennom mange år bygget en tydelig identitet gjennom konseptene ”Bare lave priser” og ”Det enkle er ofte det beste” og er kjent for å alltid kutte priser.

Oppgave:
Basert på REMA 1000 sin merkevareplattform og med tydelig visuell link, ønsket REMA 1000 å tilby gode, enkle forsikringsløsninger til bare lave priser. 

Utfordring:
Hvordan tar vi med oss dette inn i forsikringsbransjen? Kan vi skape tillit til en lavprisaktør i en bransje preget av apati og skepsis? Ja – om vi tør bryte med kategorispråket og skape relevant, unikt innhold.
 
Konsept:
Cut the Crap - REMA forsikring tar steget fullt ut og bryter med det tradisjonelle forsikringsspråket og fremstår i et helt nytt univers. Detaljer er kuttet ned til benet og ved leken bruk av enkle elementer, står budskap i sentrum. «Det enkle er ofte det beste» har fått en ny dimensjon og produkter og tjenester fremstår overraskende enkle. Med ny teknologi, få og tydelige virkemidler skal REMA forsikring fremstå som en sjenerøs, tydelig og smart forsikringspartner, fri for emosjonelle bilder og svulstige illustrasjoner – REMA forsikring skal revolusjonere bransjen med det de er best på  –  Bare lave priser.

Bidragsytere

Rolle Navn
Reklamebyrå McCann
Kreativ leder Therese Jacobsen
Webutvikling Dekode
Prosjektansvarlig, strategisk rådgiver Elizabeth Matre-Aas
Digital designer Henrik Mattsson
Lead designer Marte Viksmoen
Lead digital designer Morten Vernegg
Animasjon Stir
Tekstforfatter, web Totaltekst
Ansvarlig hos kunde Pia Almvang

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet