Gullblyanten

Rock Energy: Rock Energy

Rock Energy

Tittel Rock Energy
Kategori Identitet
Byrå McCann/Drive/SDG
Kunde Rock Energy
Produkt Identitet
Innrykket i media
Dato/tid for innrykk Desember 2016
URL http://www.rockenergy.no/

Kaldt vann + varm stein = Rock Energy
Et norsk energiselskap som utvinner geotermisk energi: fornybar energi i form av varme, tilgjengelig i bergartene under jordens overflate. Med egen teknologi tilbys varmesystemer til aktører innen nybygg og rehabilitering av større eiendommer. Energien utvinnes overalt. Produktet er til forveksling likt jordvarme, men det drilles dypere brønner og dermed hentes ut mye mer energi. Kaldt vann føres ned i rør og varmes opp av varmt fjell.

Kategorien er kjent for negativ publisitet, sprutende lava og store fabrikker. Språket: teknisk tungt fra ingeniører og geologer. Dette var en utfordring for Rock Energy som utvinner energien gjennom et kontrollert rørsystem – med minimal inngripen på miljøet. Rock Energy hadde behov for å tydeliggjøre sitt unike produkt for markedet og dette har . Vår oppgave har handlet om å tydelig-/og ufarliggjøre tilbudet fra Rock Energy.

Løsningen tok utgangspunkt i produktet og teknologien. Identiteten er en oversettelse av møtet mellom varme og kalde temperaturer, og energien som oppstår i dette møtet. Fargepaletten går fra blå til oransje og representerer dybdene under jordskorpen. Ikoner og illustrasjoner forenkler og forklarer og viderefører fargegrepet. Fargepaletten er rikelig støttet av hvitt. Bildestil-/motiv tilfører emosjoner ved å vise sluttbrukers møte med produktet.

Bidragsytere

Rolle Navn
Konsulent Caroline von Hoyningen-Huun
Prosjektleder Jennie Andersson
Planner John Fielding
Ansvarlig hos kunde Thor Erik Museæus
Grafisk Design Anette Angell
Grafisk Design Even Suseg
Grafisk Design Thomas Ramskjell Larsen

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet