Gullblyanten

Karpe Diem: Adjø Montebello

Adjø Montebello

Tittel Adjø Montebello
Kategori Håndverk
Byrå Guri Neby
Kunde Karpe Diem
Produkt Karpe Diem
Innrykket i media Visning i Norge, 140 kinoer over hele landet
Dato/tid for innrykk Visninger fra 7/12 - 10/12 2017
URL https://vimeopro.com/user13336462/adjo-montebello

Filmen Adjø Montebello setter punktum for Karpe Diem sitt visuelle og musikalske prosjekt Heisann Montebello. 

Med lanseringen av FILMEN Adjø Montebello ønsket vi synlighet i et mettet filmmarked og et lite prioritert område fra pressen. Istedenfor å ha en tradisjonell kinovisning, ønsket vi å utfordre de konvensjonelle strategiene ved å ha et begrenset tidsvindu på kino for deretter å raskt tilby filmen på sekundære visningsplattformer - der vi vet majoriteten nye lyttere befinner seg. Alt for å optimalisere publikumsoppslutningen og det totale markedspotensiale.

Tilsvarende var det viktig å skape en felles opplevelse for et stort publikum. Ved å omdefinere visningen til et EVENT, og med en tilpasset markedsføringskampanje på SoMe som slapp nyheten tett før lansering, ønsket vi å skape følelsen av at ”dette kan du ikke gå glipp av” og ”løp og kjøp – dette blir utsolgt”. 

140 kinoer i Norge ble med på vår utradisjonelle strategi og viste filmen gjentatte ganger i den begrensede perioden. Filmen lykkes med å få synlighet i alle dagsavisene (by og land) fra billettslipp og gjennom hele visningshelgen. Da salget startet brøt billettsystemet til Nordisk Film i Oslo og Bergen kino sammen.

www.themonkeyandthemouth.com

Til info: filmen i sin helhet ligger vedlagt i URL. For enkelthetens skyld har vi lagt ved trailer og noen utvalgte klipp.

Passord er 42424242.

Bidragsytere

Rolle Navn
Lanseringsansvarlig Silje Larsen Borgan
PR ansvarlig Trine Jacobsen
Musikk Chirag Rashmikant Patel
Musikk Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid
Producer Guri Neby
Producer Kristin Emblem
Producer Therese Bøhn
Regissør The Hvistendahl

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet