Gullblyanten

DNB Forsikring: Dyrenes nødnummer

Dyrenes nødnummer

Tittel Dyrenes nødnummer
Kategori Brings DM-pris
Byrå TRY
Kunde DNB Forsikring
Produkt Dyreforsikring
Innrykket i media TV (TV2, TVN), Landsdekkende eventer (Eks. Torshovparken), Instagram, Facebook, DM, VGTV, YouTube, Microsite, egne kanaler
Dato/tid for innrykk 11. april 2018
URL https://jatil114.no/

Vi fikk i oppgave å promotere DNB dyreforsikring – en kategori med veldig rasjonell kommunikasjon, hvor alle snakker om dekning og forsikringsvilkår. Virkeligheten er at dyreeiere ser på dyrene sine som en del av familien, og dersom en ulykke skulle skje, er hvert sekund like kritisk for dem som for andre familiemedlemmer.

Dessverre viste en stor undersøkelse at 9 av 10 norske dyreeiere ikke vet hvilket nummer de skal ringe hvis noe akutt skulle skje. For å gi alle norske dyr den beste forsikringen de kan få, startet derfor DNB et opprop for et nytt nasjonalt nødnummer; 114 – for våre firbente venner.

Kampanjen var drevet av direkte kommunikasjon og interaksjon med dyr og dyreeiere i alle tenkelige kanaler – fra en landsdekkende underskriftskampanje dyrene selv kunne signere, til giveaways til dyrekjendiser, reklamefilmer med et ekstra lydspor kun hunder kunne høre og til og med et fullt operativt nasjonalt nødnummer for dyr.

Gjennom å kjempe for Dyrenes eget nødnummer klarte DNB å skape nasjonal oppmerksomhet og et vanvittig engasjement rundt et lite kjent produkt som dyreforsikring. I tillegg til å øke salget med 1455% i en svært generisk kategori, fikk DNB også gitt dyrene den beste forsikringen de kan få: Et eget nasjonalt nødnummer som allerede har hjulpet over 1400 dyr i nød.

Bidragsytere

Rolle Navn
Art Director Egil Pay
Konsulent Arne Eggen
Konsulent Hanne Henriksen
Konsulent Pål Schultz
Konsulent Robin Idland Krüger
Prosjektleder Kristina Skogen
Prosjektleder Lottie Smith
Kreatør Caroline Riis
Kreatør Eirik Sørensen
Filmfotograf Frederik Säll
Grafisk Design Elise Ismar
Grafisk Design Jeppe Gjesti
Grafisk Design Vilde Dienso Skorpen
Klipp Øystein Lühr-Sæthre
Lyd Marius Brovold
Producer Beate Tangre
Producer Johanne Lund
Producer Karen V. Madsen
Regissør Andreas Grødtlien
Regissør Ida Thurmann-Moe
Webdesign Malin Elisabeth Lindberg
Webdesign Syver Lauritzsen
Webutvikling Cecilie Helsvig

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet