Gullblyanten

Arctic Rein og Vilt AS: Arctic Rein og Vilt (ARV)

Arctic Rein og Vilt (ARV)

Tittel Arctic Rein og Vilt (ARV)
Kategori Pakningsdesign
Byrå Strømme Throndsen Design AS
Kunde Arctic Rein og Vilt AS
Produkt Reinsdyrkjøtt
Innrykket i media
Dato/tid for innrykk 2019

Arctic Rein og Vilt etablert (ARV) gir reinsdyrbønder tilgang til dagligvaremarkedet samtidig som de bidrar til å bevare samiske mat-tradisjoner. Reinsdyrdrift foregår i ekstreme naturforhold og er en viktig del av den samiske kulturen. Etter en årrekke som kvalitetsleverandør av et bredt sortiment reinsdyrkjøttprodukter har konkurransebildet i dagligvarehandelen endret seg. Arctic Rein og Vilt ønsket et redesign og revitalisering av sin identitet og pakningsdesign.

Utfordringen var å kommunisere dette på tvers av ARV-serien på en ny og nåtidig måte, samt beholde merkevarens posisjon som en kvalitetsleverandør med historie. Vår tilnærming var å kombinere tradisjon og modernitet på en distinkt måte, for å skape et sterkt visuelt uttrykk som blikkfang i en av dagligvarehandelens mest utfordrende hylleplasseringer – frysedisken.

Ved å bruke sterke fargeblokkeringer med kontraster som referanse til samiske folkedrakter i kombinasjon med naturlige farger gjenskaper vi merkevarens ikoniske fortid på en moderne, direkte og grafisk måte. Arctic Rein og Vilts initialer danner ordbildet ARV - en solid logo i størrelse og stil, som i kombinasjon med en tynnere seriff kommuniserer tradisjon og premium kvalitet.

Bidragsytere

Rolle Navn
Art Director Morten Throndsen
Prosjektleder Susanne Munch-Rasmussen
Grafisk Design Eia Grødal
Grafisk Design Ida Elén Sørhaug
Grafisk Design Morten Throndsen

Videoer, bilder og filer

Diskuter arbeidet